Визначення алергії на зелений чай

Назва:
Визначення алергії на зелений чай
OnLine:
Не доступно
Ціна:
250,00 UAH
Приготування:

1. Важливою умовою забезпечення якості лабораторного дослідження крові є забір матеріалу натще в ранковий час (до 11.00). За 12 годин до дослідження слід виключити: • прийом алкоголю; • куріння; • прийом їжі; • обмежити фізичну активність; • виключити емоційне збудження та фізичні навантаження (біг, підйом по сходах). 2. Вранці, в день забору крові можна випити воду. 3. Виключити прийом ліків; якщо скасувати прийом ліків неможливо, необхідно проінформувати про це лікаря або реєстратора в лабораторії; 4. Кров слід здавати до проведення фізіотерапевтичних процедур та рентгенологічного, ендоскопічного, і ректального досліджень; 5. Бажано відпочити 10-15 хвилин перед взяттям крові.

Інформація:

Формування алергії на зелений чай відзначається не так часто, як на чорний. Навпаки, такий напій рекомендований до використання, щоб закріплювати захисні сили організму, нормалізувати травну функцію. Найчастіше виникнення нестерпно зеленого чаю обумовлена ​​всілякими добавками або його поганими характеристиками. Алергію на подібний напій відносять до харчових реакцій. Як алергену виступає специфічна речовина — білок f222 . Слід зауважити, що розвиток алергічної реакції на вживання чаю можливо, однак, якщо вживається якісний напій без будь-яких добавок, подібне явище малоймовірне. Як правило, реакцію провокує не чайний листок (білок), а додаткові ароматизатори, синтетичні субстанції, а також барвники, що містяться в напої. Крім того, алергію можуть спровокувати фруктові добавки. Наприклад, напій з полуницею, який подобається багатьом. Полуниця є найбільш поширеним алергеном, від якого страждають люди. Завдяки цьому підвищується небезпека розвитку алергічної реакції в процесі вживання напою. Хоча чай і є популярним напоєм, в деяких випадках він здатний спровокувати появу алергії. Тому люди, схильні до харчової реакції, повинні утримуватися від використання чаю або деяких його видів. Крім цього, деякі категорії людей повинні обережно вживати такий напій. До них відносяться: - літні люди — чай ​​негативно впливає на суглобовий тканину. - пацієнти, які страждають від гастриту, виразки або ерозії — під дією напою підвищується шлункова кислотність. - людям з піском і каменями в нирках протипоказаний будь-який сорт зеленого чаю. - гіпо-та гіпертонікам, які страждають від безсоння або аритмії — чай ​​має тонізуючі властивості. - вагітним, годуючим матерям, а також пацієнтам, у яких відзначається підвищення температури.

Лікарі: